UPOZNAJTE ANNAVI

Ukoliko vas je zanimalo par činjenica o našoj robnoj marki ANNAVI, a niste se usudili pitati, u nastavku navodimo njih čak nekoliko :

Prva hrvatska robna marka uređaja za pranje i čišćenje koju, za tvrtku NK&M d.o.o., proizvodi renomirani talijanski proizvođač - IPC Group.

IPC Group je , do veljače 2017.-e godine, bio među prve četiri najveće tvrtke u svijetu, u proizvodnji uređaja i opreme za profesionalno čišćenje.

Nakon pripajanja američkoj tvrtki Tennant Company (američki lider u proizvodnji uređaja i opreme za industrijsko čišćenje i jedan od najvećih proizvođača u toj branši), IPC Group, ostvario je mogućnost značajnijeg širenja na američko i azijsko tržište te time postao drugi najveći proizvođač u djelatnosti industrijskog čišćenja u svijetu.

IPC Group plasira svoje proizvode na tržište pod imenima brendova: IPC, IPC FOMA, IPC EAGLE, IPC Gansow, ICA, Vaclensa, Portotecnica, Sirio i Soteco, Readysystem, Euromop i Pulex.

Suradnja tvrtke NK&M d.o.o. s IPC Group, obogatila je hrvatsko tržište novim brendom uređaja za pranje i čišćenje-Annavi,  koji , ne samo da posjeduje pravi omjer cijene i kvalitete, nego je ujedno i prvi takav brend  u Hrvatskoj.

http://annavi.hr/

Galerija slika:

  Novosti - Sve
 
POWERING
Annavi uređaji za pranje i čišćenje